Op zoek naar sleutel?

 
sleutel
sleutel Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: sleutel EN sleutel ES sleutel FR. Vertalingen sleutel NLDE. sl ø t l. 1 voorwerp om een slot mee open of dicht te doen Schlüssel der.
sleutel Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: sleutel DE sleutel EN sleutel FR. Vertalingen sleutel NLES. sl ø t l. 1 voorwerp om een slot mee open of dicht te doen llave la.
Sleutel slot Wikipedia.
Ook kan een dergelijk slot door middel van een pasje worden ontgrendeld. In de christelijke iconografie is de sleutel het attribuut van Petrus. In het volksgeloof was de sleutel een voorwerp waarop ziektes konden worden afgedragen door deze in de palm van de hand te houden.
Cafe de Sleutel.
Er is altijd een vegetarisch alternatief. Voor uw verjaardag, personeelsfeest of promotieborrel bent u ook van harte welkom in de Sleutel. Zo is de Sociëteit links van het café af te huren tot zo'n' 80 personen en de Groote Sleutel op de 1e verdieping tot 150 personen.
sleutel WikiWoordenboek.
In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd sleutel herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Sleutel slot, sleutel voor sloten, op Wikipedia. Sleutel gereedschap, sleutel voor moeren, op Wikipedia. Sleutel cryptografie, sleutel voor geheimschrift, op Wikipedia.
Home AXA Sleutelservice.
Zoek een sleutel. U kunt alleen sleutels nabestellen op basis van het nummer dat op uw fietsensleutel vermeld staat. Het is helaas niet mogelijk een sleutel bij te bestellen via het nummer op het slot of sleutels voor een ander merk dan AXA.
Jutkey sleutel en slotentechniek voor sleutels autosleutels sloten cilinders fietssleutels en bureausleutels.
Welkom op de website van Jutkey Sleutel en Slotentechniek Amsterdam. Jutkey is een gespecialiseerd bedrijf in het vervaardigen van allerlei sleutels, zoals fietssleutels, autosleutels en bureausleutels, en het leveren van sloten en cilinders. Voor al uw sluitwerk kunt u bij Jutkey terecht.
Thuisvester: Buiten gesloten / extra sleutel.
bijgewerkt 24-07-2016 Buiten gesloten / extra sleutel. Buiten gesloten / extra sleutel. Het kan gebeuren dat u zichzelf buiten sluit, of een sleutel of een tag verliest. Ook kan het voorkomen dat u een cilinder of een slot wilt laten vervangen.

Contacteer ons